Кількість
|
Вартість
|
||
|
«Часниковий перець» – ваші смакові мрії
Бажаєте саме той соковитий шашлик з ароматним шлейфом часнику та перцю, який просто зсередини збуджує ваш апетит? Або салат із тріскучо-хрусткими огірками, свіжим листям зелені, соковитими томатами та розмаїттям горгонзоли, моцарели, чеддера та неперевершеним часниковим соусом? А може, шматочок лосося, щедро политого вершками з додаванням характерного гостро-пряного смаку з нотками часнику та свіжістю лимонної трави?
Не стримуйте своїх бажань разом із часниковим перцем від NeedSpice, що забезпечить вашим стравам глибину аромату та насолоди! Він потужно поєднає у суміші цих прянощів базові смаки і нові грані елементарної кухні, яку зробить вишуканою. Пікантні нотки сполучення чорного перцю і часнику, як і копчені спеції, створять помірно гострий і насичений присмак, що збудить не лише ваш апетит, а й найсміливіші фантазії.
Недарма часник, який прийшов до України з Візантії в ІХ столітті, наділяють магічною силою, що охороняє від злих духів і зцілює численні хвороби. Ще літописці писали, що знатні люди клали часник у чашу з вином, їли з хлібом і навіть вкладали у вуха. А от перець, який називають силою п’яти стихій, знайшли в похованнях Південної Америки в 7 500 році до н. е. Відтоді, як португалець Васко да Гама у XV столітті привіз ці прянощі до Старого світу, сімейство перцевих заполонило весь світ і дарує куховарам: чорний перець – гострий смак, з лісовим ароматом, білий – більш м’який, але й витонченіший, зелений – освіжаючий присмак. У часниковому перці сполучення цих прянощів поєдналися навдивовижу вдало.
Переваги часникового перцю, в якому зібралися тренди європейського та американського куховарства:
- яскравий і насичений смак;
- 100% розмаїття кулінарних відтінків для звичних страв;
- спонукання до експериментів на кухні;
- жага перетворити буденність на свято смаку.
Ви не встигнете засумувати за улюбленим ароматом, бо часникового перцю від компанії NeedSpice вистачає надовго, а для створення кулінарних шедеврів приправи потрібно небагато, хоча перець часниковий довершено пасує до більшості страв, як і переважна частка подарункових наборів спецій від NeedSpice.
Універсальні спеції «Часниковий перець» підходять для багатьох кулінарних забаганок. Цією сумішшю можна приправляти все – від супів і салатів до пасти та м’ясних або рибних страв. І головне – такі прянощі не є суттєвим джерелом калорій, але містять насичені жири, клітковину, вітаміни А та С, кальцій, залізо. Водночас часниковий перець не містить домішок, барвників, емульгаторів і цілком придатний для вживання вегетаріанцям і веганам.
Перець часниковий підходить до:
- шашлику з будь-якого м’яса, страв зі свинини, яловичини, баранини, курки;
- риби і морепродуктів;
- овочів, різноманітних салатів;
- пасти і соусів;
- перших страв – крем-супів і рибної юшки.
Щоб отримати ідеальний баланс смаку та аромату, додайте 1–2 повні чайні ложки приправи на кожен кілограм страви, яку готуєте.
Спосіб застосування:
- Якщо куховарите щось смажене, на грилі, запечене або тушковане з невеликою кількістю рідини – додайте суміш перцю й часнику у підготовлені страви та надайте можливість впродовж 10–20 хвилин наситити їх смаком та ароматом. Потім смажте, запікайте або тушкуйте так, як вам до вподоби. Буде бомба, обіцяємо!
- Якщо ж додаєте приправу до соусу, супу або ще чогось рідкого – робіть це за 10–20 хвилин до готовності, щоб смак та аромат проявилися якнайкраще.
Важливо: часниковий перець від NeedSpice має у складі трошки солі, тож краще досолюйте страву після його додавання.
Інгредієнти:
- чорний перець;
- часник;
- куркума;
- сіль;
- лимонна трава;
- лимонний сік.
Не забувайте, що часниковий перець варто зберігати в сухому місці, захищеному від прямих сонячних променів, і подалі від джерел тепла.