Кількість
|
Вартість
|
||
|
Приправи для курки від NeedSpice: нові смаки улюбленого м’яска
Ніжна текстура, вдалий склад, доступна ціна – це три основні причини, з яких курятина постійно присутня в меню кожної родини. А ще вона дієтична, готується швидко та подобається навіть перебірливим в їжі дітям. Курятина має нейтральний смак, тому є чудовим об’єктом для експериментів з нашими продуктами: спеції та прянощі NeedSpice у стравах з нею чудово розкриваються.
Приправа для курки: обов’язковий компонент популярних рецептів
Відповідно до настрою та фантазії кухаря смак кожної страви з курятини може варіюватися від солодкувато-ніжного до вибухово насиченого. Різні види солі, пряні трави, спеції до м’яса – кожен з цих інгредієнтів (разом чи окремо) здатний спричинити революцію смаку й аромату.
Перший етап приготування ідеальної курочки: підготовчий
Спочатку треба підготувати тушку:
- обрізати кінчики крил;
- видалити залозу на хвостику (чи весь хвіст);
- вичистити легені та залишки внутрішніх органів;
- вимити з усіх сторін;
- висушити паперовим рушником.
Наступний етап після «купання» – «масаж», для якого знадобиться спеціальний «крем». Щоб його приготувати, потрібно змішати:
- рослинну олію (оливкову чи рафіновану соняшникову);
- спеції до курки NeedSpice;
- дещицю гірчиці.
Масажними рухами треба ретельно змастити курку зовні та зсередини, після чого залишити хоча б на годину (а краще на добу). Гірчиця за цей час скоригує специфічний запах птиці та надасть пікантності. Олія виконає роль провідника пахощів: завдяки їй м’ясо всотує максимум аромату духмяних трав, різних видів перцю та прянощів. У випадку, якщо використовуються спеції до шашлику чи приправа до риби NeedSpice, також треба почекати деякий час, аби вони наситили продукти своїм смаком та ароматом.
Другий етап: запікання
Способів приготування курки в духовці є багато:
- У рукаві чи фользі. Наприкінці приготування треба розгорнути обгортку, аби птиця підсушилася та на ній утворилася апетитна скоринка.
- На решітці. Так курочка рівномірно з усіх сторін пропікається.
- На овочевій подушці. Картоплю, моркву та цибулю порізати шматочками, збризнути олією. Якщо в розпорядженні є приправа для овочів гриль, можна додати її до овочевої суміші та перемішати. З нею гарнір, який приготується одночасно з основною стравою, матиме довершений смак.
Варто врахувати, що в кожному з цих випадків неймовірний аромат курки, підкреслений приправами NeedSpice, уже через годинку непокоїтиме не лише домашніх мешканців, а й усіх сусідів. Імовірно, останні вигадають нагоду зайти й обов’язково залишаться перевірити, наскільки смак відповідає пахощам.
NeedSpice: приправи на всі кулінарні випадки
Той, хто вже познайомився з нашою продукцією, використовує її постійно. В асортименті є не лише спеції для курки, а й різні прянощі та їх суміші для підсилення смаку й аромату багатьох страв. Зокрема, є:
- спеції до салату – варто до звичної заправки додати дрібку пряної копченої солі з лимоном або середземноморських трав NeedSpice, і вся страва набуде абсолютно нового звучання;
- приправи до супу – якщо хтось не в захваті від супу, він просто не куштував цю першу страву, приготовлену з духмяним міксом «Азійське барбекю» чи з копченою паприкою нашого виробництва;
- спеції до свинини – перелік додатків, які чудово поєднуються з цим видом м’яса, мабуть, найдовший, адже це «Гостра копчена суміш для барбекю», «Довершена приправа для бургерів та м’яса», часниковий перець, середземноморські та прованські трави тощо;
- приправа до пасти – оскільки це страва італійської кухні, то й смак її має бути іноземно-незвичним: поєднуючи в різних пропорціях складники різних наборів NeedSpice (стартового, перцевих приправ, веганського) можна отримати сотні унікальних версій соусу до пасти.
Їжа, приготована зі звичайних компонентів, але натхненно та з додаванням наших приправ, завжди чудово смакує, викликаючи шквал позитивних відгуків. Тому додавати вибрані позиції до кошика варто вже зараз.