Кількість
|
Вартість
|
||
|
Приправи NeedSpice – обов’язкове доповнення до страв італійської кухні для їхнього довершеного смаку
Італійська кухня є справді видатною пам’яткою світової культури. Підтвердженням цього є те, що кожен пересічний неіталієць може легко назвати з десяток її страв і харчових продуктів: капрезе, пармезан, лазанья, паста, моцарела, піца, брускета, різото, паніні… Мешканці різних країн світу, які гідно оцінили італійську кухню, заповзято вчаться готувати наїдки з неї. Нашим постійним клієнтам, які належать до когорти шанувальників цієї особливої системи страв, пощастило. Адже щоб надати південного темпераменту своїм гастрономічним творам, у їх розпорядженні вже є унікальні прянощі NeedSpice: приправа до макаронів, спеції до салату, приправи до супу й інші.
Нові сімейні традиції для зміцнення стосунків і кулінарних відкриттів
Людську натуру зрозуміти складно: вона водночас прагне стабільності та різноманіття. У царині харчування це прагнення можна задовольнити, ввівши просту традицію: стабільно (наприклад, щоп’ятниці) готувати щось з італійської кухні, але обов’язково за новим рецептом.
Лазанья: поживна та смачна
Почати можна, приміром, із класичного рецепта. Крім власне листів для лазаньї, знадобляться:
- фарш зі свинини;
- овочі (помідори, часник, цибуля);
- томатна паста;
- сир, молоко та вершкове масло.
Особливих кухарських умінь для її приготування не потрібно. Але є інгредієнти, які точно знадобляться: це приправи NeedSpice. Можна вибрати, наприклад, спеції до свинини:
- довершену копчену приправу до бургерів і м’яса;
- лимонний перець;
- прованські трави чи будь-яку іншу.
З ними результат точно перевершить очікування. Наступного разу можна замість фаршу покласти курятину (завчасно її треба обсмажити та розділити на невеликі шматочки). У цьому випадку знадобиться приправа для курки чи спеції до шашлику.
Приготування брускети як нагода виявити кулінарно-творчі здібності
Це легка та неймовірно смачна закуска, яку теж просто готувати. Це натертий часником та оливковою олією хрумкий шмат підсмаженого хліба, на який викладають у різних комбінаціях та з різними заправками сир, оливки, шинку, зелень, овочі. Подають її відразу після приготування, щоб грінка не почала розмокати.
Якщо для основи вибрати чіабату, а до суміші для верхнього шару трішки додати котроїсь із наших спецій (залежно від інгредієнтів підійде приправа до овочів гриль або суміш духмяних трав), то всі брускети зникнуть настільки швидко, що рівень хрумкості хліба не встигне зменшитися й на відсоток.
Приправа до пасти NeedSpice: широкий спектр смаків від ніжної копченої паприки до пікантної суміші перців чилі
За особливості національної кухні Італію називають «країною тисячі страв із тіста». Як тоді італійцям вдається залишатися стрункими й енергійними? Секрет у тому, що до більшості страв вони додають найрізноманітніші спеції, що прискорюють обмін речовин, а для замішування тіста вибирають борошно з твердих сортів пшениці. Воно особливе тим, що:
- містить багато клітковини й особливий вид крохмалю;
- повільно засвоюється й забезпечує тривале відчуття ситості, оскільки його глікемічний індекс нижчий порівняно з іншими сортами борошна.
Тісто з борошна твердих сортів завжди вдається: воно еластичне, пружне та слухняне. Саме таке потрібне для виготовлення макаронів. Якщо до них додати наповнювач зі сиру, вершків, червоної риби, мідій, то це вже буде паста – ще одна традиційна страва італійської кухні.
В Італії, згідно з результатами опитувань і з огляду на об’єми продажів макаронних виробів, у кожній сім’ї пасту готують 5 разів на тиждень. Це й не дивно: заправки до неї настільки різноманітні, що кожного разу утворюється нова страва.
Частота приготувань пасти в Україні дещо менша, але скрізь остаточним штрихом для формування загального смаку стають прянощі. Тому, якщо для наступної сімейної вечері заплановано приготування пасти, варто заздалегідь придбати продукцію NeedSpice. Це можуть бути, наприклад, спеції до м’яса, приправа до риби, суміші перців і духмяних трав. З ними паста набуде справді автентичного смаку та потішить кожного учасника італійського застілля.