Кількість
|
Вартість
|
||
|
Свинина зі спеціями NeedSpice: смачніша, ароматніша, яскравіша
Каталог NeedSpice – справжній клондайк якісних і насичених прянощів і їх сумішей. У ньому знайдуться особливі складники до багатьох страв: є приправи до супу, спеції до салату, приправа до пасти. Та оскільки в українській кухні свинина є найбільш популярним видом м’яса, то й спецій, що годяться до неї, ми підготували найбільше.
«Найкраще м’ясо – то свинина, найкраща риба – то линина», – народна приказка, перша частина якої є гаслом кожного українця
Хоча в асортименті NeedSpice є приправа до риби на будь-який смак, але зараз йдеться про спеції до свинини. Поціновувачі цього виду м’яса мають перевірити, як воно смакуватиме, якщо до нього додати:
- часниковий або лимонний перець;
- копчений коріандр;
- спеції до шашлику;
- духмяний комплекс прованських або середземноморських трав;
- гостру копчену суміш для барбекю;
- копчену морську сіль чи інші спеції NeedSpice.
А додавати є до чого, адже зі свинини можна приготувати десятки смачних і поживних страв, кожна з яких з нашими унікальними приправами може мати кілька версій.
Свинячі реберця: делікатес з меню елітних ресторанів
Українці відомі своєю хазяйновитістю, старанністю та дбайливим ставленням до того, що їм належить. З цієї причини майже усі частини свинячої туші зазнають перероблення. Наприклад, оскільки хвіст та вуха містять багато желатину, їх не викидають, а додають до набору продуктів для холодцю.
Різні види свинини мають різну текстуру та смак. Якщо складати рейтинг найніжніших частин, то на перше місце можна поставити реберця. Короткі м’які волокна, перемежовані тоненькими соковитими шарами жиру, швидко готуються та чудово смакують у багатьох стравах:
- борщах і бульйонах;
- плові;
- печені з чорносливом, капустою, картоплею та навіть гарбузом.
Якщо готувати реберця як самостійну страву, їх спочатку потрібно замаринувати. Основою маринаду може бути:
- мед;
- соєвий соус;
- вино;
- гірчиця.
До вибраної основи треба додати, наприклад, спеції до м’яса NeedSpice. Вони мають вельми насичений запах, тож на 1 кг ребер вистачить 2 чайних ложок приправи (у її складі є сіль, тому солити страву треба помірно). Отриманою сумішшю густо змастити порційні шматочки та залишити принаймні на 20 хвилин – цього часу вистачить для того, щоб аромачастинки дифундували до м’ясної м’якоті. Незалежно від майбутніх маніпуляцій з реберцями (смаження, тушкування, копчення, приготування на грилі), в готовому вигляді на столі вони довго не затримаються: скуштувати їх спокуситься навіть гість, який намагається вживати винятково пісні сорти м’яса.
Страви для тих, хто дотримується дієти
Свинину не можна назвати пісним м’ясом. Але вимоги тих, хто стежить за співвідношенням білків/жирів/вуглеводів у їжі, можуть задовольнити субпродукти:
- печінка;
- серце;
- язик.
Вони є базою для приготування салатів з іншими корисними складниками та джерелом поживних речовин.
Спеції до свинини та не тільки: стратегічний запас від NeedSpice для будь-яких страв
Страви зі свинини можна описувати довго. Але краще замовити на нашому сайті вибрані приправи чи їх набір, у м’ясному магазині придбати яблучко (ні, це не фрукт, а найніжніша частина задньої ноги – гурмани стверджують, що вона має насичений м’ясний смак із легким вершковим присмаком) і починати перетворювати його на вишукану страву. Навіть після тривалої термічної обробки це м’ясо залишається соковитим завдяки тоненьким жировим прожилкам. Дегустатори гідно оцінять його смак, аромат і текстуру.
Отже, вибір видів свинини та страв з неї такий же широкий, як і перелік прянощів і їх сумішей у нашому каталозі. У нас є приправа для курки та баранини, копчені спеції та приправа для овочів гриль. Усі прянощі NeedSpice обов’язково стануть у пригоді початківцям і кухарям з досвідом: з ними вдається кожна страва!