Кількість
|
Вартість
|
||
|
Спеції до соусів NeedSpice: для реалізації найцікавіших кулінарних ідей
В кожній родині є улюблені страви: ароматний короп, приготований на мангалі, соковиті стейки або запечена з хрусткою шкіркою птиця. Приправа до риби чи спеції до м’яса дозволяють варіювати їхніми смаками від ніжних до гостро-пікантних. Та є ще один спосіб зробити так, щоб обрані страви смакували по-іншому: щоразу готувати до них новий соус. Його створення – це саме той напрямок, де кухарю не треба обмежувати свою фантазію. Приправа до соусів NeedSpice допоможе виявити її повною мірою.
Створення соусів як вид кулінарного мистецтва
Тартар, бешамель, вершково-гірчичний, грибний – рецептів існує багато. Для приготування соусів використовують найрізноманітніші інгредієнти, спеції та способи їх поєднання. Добре, що нині кожен охочий має доступ до докладних інструкцій і може навчитися готувати соуси, які видалися йому цікавими.
Після набуття навичок відтворення перевірених рецептів можна переходити на новий рівень: купити спеції до соусів NeedSpice й починати створювати авторські смакові композиції.
Легкий, пікантний, з кислинкою: як надати соусу бажаного смаку?
Як приправи для шашлику та спеції до свинини NeedSpice надають принципово різних відтінків цій мегапопулярній страві, так і з нашими прянощами для соусів можна приготувати багато цікавих доповнень до них. Для цього в розпорядженні кухаря є наші спеціальні приправи:
- копчена морська сіль;
- часниковий перець;
- суміші пряних трав;
- лимонний перець;
- копчений коріандр та інші.
Для приготування підливи з пекельно-вибуховим екстремальним смаком ми створили суміш гострих перців:
- каєнського;
- фреско;
- халапеньйо;
- анахайм.
Прихильники гострого точно оцінять соус з таким неймовірним букетом приправ.
Спеції до соусів, пасти, овочів – інструменти для шаленого успіху ваших страв
Приправа для курки, спеції для приготування баранини, свинини, приправи до супу NeedSpice – з таким арсеналом можна дивувати шанувальників свого кулінарного таланту постійно. Замовляйте обрані спеції для того, аби якомога частіше тішити їх смачними реберцями, морепродуктами, рибкою та вишуканими соусами до них.