Кількість
|
Вартість
|
||
|
Спеції до супу від NeedSpice: затишні смаки перших страв
Дієтологи не дійшли до спільної думки щодо того, чи обов’язково з’їдати порцію супу щодня, чи це безпідставне та міфічне правило з минулого. Але хай там як, бажання посьорбати гаряченького супчику час від часу з’являється в кожного, навіть як вияв ностальгії за роками, коли мама щодня готувала якусь першу страву, а приправа до борщу пахтіла далеко за межами оселі та попереджала, що обід буде особливо смачним.
Приправи до супу NeedSpice: можна сміливо додавати до перших страв європейської кухні
В нашому асортименті є приправа до пасти, спеції до свинини, баранини, курки, а також спеції до борщу та супу. Коли хочеться чогось абсолютно нового, можна додати їх до одного з «іноземних» супів, адже чи не кожна країна може похвалитися своєю автентичною першою справою. Наприклад, у Мережі можна знайти та для урізноманітнення меню приготувати:
- Французький цибулевий суп – справжній символ французької кухні. Його готують за традиційним древнім рецептом, додають спеції та подають зі шматочком хрусткого підсмаженого хлібчика та тоненькими скибками сиру.
- Ріболліту – італійський суп, який вперше приготували в Тоскані. Особливий тим, що його спочатку варять на плиті, а потім ставлять в духовку умлівати («ріболліта» перекладається як «приготований двічі»).
- Авголемоно – перша страва родом з Греції. Її варто приготувати, якщо цікаво скуштувати, яка на смак суміш яєць, лимона та дуже гарячого курячого бульйону. Первісна приправа для бульйону – звичайний лавровий лист, а до сучасних інтерпретацій пасуватиме приправа для курки від NeedSpice.
- Гаспаччо – це іспанський суп. Його особливістю є те, що жоден з його складників (зелений болгарський перець, помідори, часник, червона цибуля) не зазнає термічної обробки.
- Айнтопф – традиційний німецький суп. Він універсальний, тому що може бути як першою, так і другою стравою. Є безліч рецептів, і кожен кухар може створити свій, адже слово «айнтопф» у перекладі означає «один горщик». Тобто до казана складають всі наявні продукти – м’ясо, сосиски, овочі, бобові, макарони – і готують поживну та наваристу страву. Можна на воді, але краще – на бульйоні. У будь-якому випадку його смак чудово доповнять спеції до м’яса NeedSpice.
Якщо нема настрою експериментувати, а першу страву варити треба, тоді борщ – найкращий варіант. М’ясо, місцеві овочі, квасоля, ароматна приправа для борщу, трішки зусиль і натхнення – і традиційний український обід готовий.
Приправи до борщу, супу, окрошки від NeedSpice – для довершених смаків улюблених страв
Окрім борщу, господині часто готують солянку, розсольник, рибний, гречаний і гороховий супи. Кожна має власні перевірені рецепти та невеличкі кулінарні хитрощі, тому знає, як зварити прозору уху, яка приправа для солянки найкраща, коли покласти, а коли дістати лавровий лист.
Хоча є й «немісцевий» суп, який часто готують українці. Це грузинський суп харчо. Його багатий смак – результат спільного проварювання заздалегідь обсмажених шматочків яловичини на кісточці, рису, овочів, горіхів, ткемалі та спецій. Саме приправа для харчо визначає його пряний і пікантний смак.
До різних страв – спеціальні прянощі
Кожне виробництво пов’язане з турботами двох видів. Перший – матеріальні. Треба стежити за станом устаткування, налагоджувати постачання якісної сировини, проводити технічні апгрейди. Інший вид клопотів – концепційні. Вони пов’язані з пошуком відповідей на сотні питань: кого передусім цікавить продукт, як його покращити, що нового додати, які ще запити споживачів можна задовольнити. Творці прянощів NeedSpice намагаються раціонально розв’язувати всі питання. У результаті формується асортимент унікальних продуктів, якими можна пишатися. Це, зокрема:
Регулярні замовлення постійних покупців і захоплені відгуки нових клієнтів свідчать про те, що команда NeedSpice рухається у правильному напрямку.